fbpx

Nieuwe commercial / promo trailer of -video voor Aard

Nieuwe commercial / promo trailer of -video voor Aard

Nieuwe commercial voor de bewuste ondernemer

In de nieuwe commercial (of promotie trailer of video) van Studio Aard is de hoofdrol weggelegd voor een piepjonge acteur. Benieuwd wie? Bekijk het maar! Studio Aard doet een appèl op de bewuste ondernemer! Maak in deze commercial kennis met een reclamestudio die jouw visie deelt; om zo als één team hetzelfde doel te bereiken.

Hoe maak je zo’n commercial, promotie trailer of video?

Er is natuurlijk geen standaard draaiboek wat je op iedere commercial, bedrijfsvideo of promotie trailer kunt loslaten. Geen videoclip is hetzelfde, en dat is maar goed ook. Denk je eens in hoe het zou zijn. Ieder logo van ieder bedrijf, instantie of initiatief op dezelfde manier geanimeerd. Telkens weer diezelfde 3D animatie vanuit eenzelfde hoek. Verrassende reclamecampagnes zou je niet meer tegenkomen.

Bij de totstandkoming van een video zijn er veel aspecten van belang. Wat is het doel? Wie wordt er aangesproken? Welke tone-of-voice? Hier begint het mee, en dan werken aan een concept. Schetsen, een story board en dan het draaiboek. Waar wordt de video geschoten? Binnen? Buiten? Special effects? En waar blijven die modellen? Je ziet het, daar kun je vooraf beter eerst eens voor gaan zitten. Ben jij benieuwd wat Studio Aard voor jou zou kunnen betekenen op het gebied van promotiefilm, video voor social media (campagnes), commercials of misschien een bedrijfslogo animatie? Neem eens contact op, we komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken.

Deze bedrijfstrailer is volledig in de studio ontwikkeld. Door gebruik te maken van stock-footage was het ook niet nodig om er met de camera op uit te gaan of om in de opnamestudio te filmen. De video edit is gedaan in Davinci Resolve 18 Studio.

Nieuwsgierig geworden na het lezen van 'Nieuwe commercial / promo trailer of -video voor Aard'? Laten we kennis maken...