fbpx

Samen weer wat moois maken van reclame

In deze tijd van ‘plastic fantastic’, kant en klare templates en  gisteren klaar neemt Aard  wat gas terug. Aard maakt graag mooie dingen waarbij we verder kijken dan het mooie plaatje. Door rekening te houden met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van bijvoorbeeld het klimaat en ethiek koesteren we de wereld om ons heen. Effectieve reclame met oog voor mens en milieu, wat resulteert in duurzaam en verantwoorde reclame: een succesvolle onbespoten oogst.

Samen weer wat moois maken van reclame

In deze tijd van ‘plastic fantastic’, kant en klare templates en  gisteren klaar neemt Aard  wat gas terug. Aard maakt graag mooie dingen waarbij we verder kijken dan het mooie plaatje. Door rekening te houden met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van bijvoorbeeld het klimaat en ethiek koesteren we de wereld om ons heen. Effectieve reclame met oog voor mens en milieu, wat resulteert in een succesvolle onbespoten oogst.

Contact

Hallo mijn naam is Sander Vos, fulltime creatief en idealist zolang ik mij kan herinneren. En nu ook fulltime AARD. Zullen we er samen wat moois van maken?

Studio Aard Meerboomweg 81 • 7913VX Hollandscheveld • 06 – 217 00 508